Integritetspolicy

Vid besök och användning av Forsakringar.nu (nedan kallad “webbplatsen”, “vi”, “oss”, “vår”) samt dess tjänster ger användaren sitt samtycke till denna integritetspolicy. Om användaren inte godkänner villkoren rekommenderas att varken webbplatsen eller dess tjänster används.

Denna webbplats drivs av Noor Digital Agency AB, organisationsnummer: 559017-1954. Vi lägger stor vikt vid att skydda våra besökares integritet och är engagerade i att säkerställa dess trygghet. Den här policyn förklarar hur vi behandlar dina personuppgifter när du nyttjar vår hemsida.

Vi som ansvarar för webbplatsen strävar efter att skapa en säker hantering av dina personuppgifter. Om du har frågor gällande vår integritetspolicy eller hur dina personuppgifter behandlas, är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected].

Vad samlar vi in?

När en användare besöker vår webbplats kan vi behöva samla in personuppgifter. Vi behandlar endast personuppgifter i den mån det är nödvändigt för att kunna hantera webbplatsens innehåll och tillhandahålla en fungerande webbplats. Vi kan behöva samla in någon eller flera av följande uppgifter:

  • Kontaktuppgifter som e-postadress eller telefonnummer.
  • Personuppgifter som namn eller ålder.
  • Din kommunikation med oss, till exempel den information du lämnar till oss när du kontaktar oss via ett kontaktformulär, chatt eller liknande.
  • Aktivitet- och enhetsinformation, som information om webbläsare, språk och operativsystem.

Detta görs genom inhämtning av IP-adress vilket ger en indikation på din platsinformation, vilken webbläsare du använder, information om enheten du använder, vilket beteendemönster du har vid användning av vår webbplats samt genom cookies.

Informationen inhämtas för att förbättra vår tjänst och för bättre marknadsföring. Vill du veta mer om hur vi använder cookies rekommenderar vi dig att läsa vår cookiepolicy.

Hur används uppgifterna?

  • För att följa svenska lagar. Vi på Forsakringar.nu är skyldiga att följa svensk lag, vilket innebär att vi kommer att behandla dina personuppgifter i den utsträckning som krävs enligt svensk lag eller andra rättsliga förpliktelser.
  • För att skydda Forsakringar.nu, dig och andra. Vi på Forsakringar.nu kan behandla dina personuppgifter för att försvara våra, dina eller andras rättigheter eller andra legitima intressen. Detta kan vara nödvändigt till exempel för att skydda dig och andra eller göra rättsliga anspråk.

Dina rättigheter

  • Om du anser att vi har behandlat dina personuppgifter felaktigt, har du rätt att lämna in klagomål hos Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). Du kan läsa mer om detta på imy.se.
  • Om du vill att vi ska radera eller begränsa insamling av dina personuppgifter, kan det påverka dina möjligheter att använda funktionerna på vår webbplats. Du bör vara medveten om att det kan finnas lagar som begränsar eller utökar dina rättigheter, till exempel kan rättsliga skyldigheter hindra eller tillåta oss att radera, lämna ut eller flytta delar av dina uppgifter.

Marknadsföring via affiliate

Forsakringar.nu arbetar med affiliate marknadsföring och använder sig av så kallade affiliate-länkar från affiliate nätverk. När ett köp är genomfört efter att ha klickat vidare till någon av våra samarbetspartners kan vi få information om köpet innehållande butikens namn, inköpstid och ordervärde. Denna data loggas, helt anonymiserad, för att ge en bättre service. Den rättsliga grunden för att lagra denna typ av data är berättigat intresse.

Juridisk information

Forsakringar.nu säljer inga produkter eller tjänster utan fungerar endast som en informationskanal. Därför bör frågor om gjorda beställningar ställas till respektive försäkringsbolag.

Vårt mål är att all information på hemsidan ska vara aktuell och korrekt. Däremot kan vi inte garantera korrekthet och kan inte heller hållas ansvariga för innehållet på webbplatsen eller fel/brister på den.

Forsakringar.nu länkar till butiker & återförsäljare, som i vissa fall är dotterbolag till webbplatsen. Dessa sidor och deras produkter, tjänster och villkor ligger utanför vår kontroll och vi frånsäger oss allt ansvar för dessa sidor.

Uppdateringar i vår integritetspolicy

Forsakringar.nu förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra villkoren i denna integritetspolicy när som helst.